Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΚΑΤΕΡΙΝΗ : Ο Ελλήνων ΖΥΘΟΣ παρουσιάζει τη Μικροζυθοποιία Σερρών και τις δύο νέες συνταγές της


  Ο Ελλήνων ΖΥΘΟΣ microbreweries, που βρίσκεται στην Γεωργ. Ολυμπίου 19 στην Κατερίνη, παρουσιάζει τη Μικροζυθοποιία Σερρών και τις δύο νέες συνταγές της, την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015 στις 9 το βράδυ, όπου μπορεί ο καθένας να απολαύσει τις νέες γεύσεις σε πολύ χαμηλή τιμή γνωριμίας.
Η... 

Μικροζυθοποιία Σερρών & Β. Ελλάδος «Siris MicroBrewery», μετά από τον πρώτο επιτυχημένο χρόνο παρουσίας της στην Ελληνική αγορά με τις γνωστές πλέον Voreia Pilsner και Voreia I.P.A. παρουσιάζει δύο νέες, μοναδικές συνταγές που έρχονται για να προστεθούν στον ελληνικό γαστρονομικό χάρτη. Η φιλοσοφία της Σερραϊκής μικροζυθοποιίας εστιάζεται στην παραγωγή φρέσκιας,απαστερίωτης μπύρας υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, με χρήση αποκλειστικά αγνών υλικών και με άξονα τη μικρή παραγωγή και όχι τη μαζικότητα. Έτσι, παράγει και προσφέρει μπύρες υψηλής διατροφικής και γευστικής αξίας που διακρίνονται για τα υπέροχα αρώματα και την ισορροπημένη τους γεύση.

Οι δύο νέες συνταγές της Voreia αφορούν σε μία Stout και σε μία Wit, μπύρες με αυθεντικό χαρακτήρα και ιδιαίτερη ταυτότητα που επάξια συναγωνίζονται κορυφαία αντίστοιχα προϊόντα παγκοσμίως.

VOREIA STOUT

Η Voreia Stout είναι αποτέλεσμα του συνδυασμού έξι διαφορετικών βυνών κριθαριού και της προσθήκης ατόφιου ελληνικού κριθαριού. Μια απαστερίωτη και αφιλτράριστη Ale που χαρακτηρίζεται από μαύρο χρώμα και καφέ κρεμώδες αφρό. Καβουρδισμένα αρώματα κάνουν έντονα της παρουσία τους, καθώς νότες σοκολάτας, καφέ και καραμέλας συνεργάζονται αρμονικά προσδίδοντας μια ιδιαίτερη αρωματική ταυτότητα στη νέα συνταγή. Η γεύση της είναι γεμάτη, κρεμώδης και γλυκιά στην αρχή, ενώ διακρίνεται μια ελαφριά οξύτητα καθώς η
σοκολάτα, ο καφές και η καραμέλα έρχονται στο προσκήνιο, αφήνοντας στη συνέχεια μια έντονη επίγευση με μια αρκετά χορταστική πικράδα μαύρης σοκολάτας.

VOREIA WIT

H Βέλγικη παραδοσιακή συνταγή συναντά το μεσογειακό ταπεραμέντο στη Voreia Wit, μια μπύρα για τους λάτρεις της Weiss μπύρας που ψάχνουν μια διαφορετική γευστική προσέγγιση. Ο κόλιανδρος και το πορτοκάλι συνδυάζονται για πρώτη φορά με το Ελληνικό σιτάρι και δημιουργούν μια πρωτόγνωρη αρμονία γεύσης και αρωμάτων. Χρώμα ανοιχτό ξανθό, θολή, με κρεμώδη λευκό αφρό και γεύση απαλή και γλυκιά με μια ευχάριστη φρουτώδη οξύτητα που σβήνει αφήνοντας μια βελούδινη υγρή επίγευση. Εξαρχής διακρίνονται φρουτώδη αρώματα με τον κόλιανδρο και το πορτοκάλι να παίρνουν τον πρώτο λόγο, ενώ όσο θερμαίνεται εμφανίζονται διακριτικά τα αρώματα της βανίλιας και της καραμέλας που προέρχονται από τις βύνες. Άξιο λόγου είναι και το αλκοόλ της που ξεπερνά
τους 7 βαθμούς, αλλά κρύβεται καλά πίσω από τις γεύσεις και τα αρώματα. Δροσιστική, ντελικάτη, απολαυστική.

Μπορείτε να τις απολαύσετε αποκλειστικά στο Ελλήνων ΖΥΘΟΣ microbreweries καθημερινά.