Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

CANYONING στο ρέμα της Αγ. Κόρης








  


     Μια πρωτόγνωρη εμπειρία έζησε ομάδα μελών του ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΡΟΝΤΟΎΣ, με την επίσκεψή τους στους πρόποδες του Ολύμπου και συγκεκριμένα στο ρέμα της Αγίας Κόρης με στόχο την εξοικείωση και προσαρμογή των μελών στην ανάβαση και κατάβαση καταρρακτών.

Την ομάδα κατηύθυνε ο Βασίλης Σίμος, οδηγός καταβάσεων φαραγγιών Ολύμπου, ο οποίος προσφέρθηκε αφιλοκερδώς να βοηθήσει για την πραγματοποίηση της εν λόγω δράσης . Ο...

συγκεκριμένος άνθρωπος, ο οποίος είναι βαθιά γνώστης και με μεγάλη εμπειρία στις διασώσεις και έρευνες στον Όλυμπο από την πολύχρονη διαδρομή του στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης, οδήγησε με ασφάλεια, μαζί με τους συνοδούς του συλλόγου τα μέλη στη δράση


Έγινε επίδειξη κατάβασης του καταρράκτη από τον κ. Σίμο καθώς και ελεύθερη πτώση στη μικρή λίμνη που σχηματιζόταν κάτω από τον καταρράκτη και ενεργητική συμμετοχή των μελών στις δράσεις. Ήταν μια μοναδική εμπειρία για τα μέλη από 7 ετών και πάνω που πήραν μέρος στην επίδειξη και συμμετοχή στη δράση.

Ο Πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΡΟΝΤΟΥΣ ευχαριστεί από καρδιάς τον κ. Σίμο για την πολύτιμη βοήθειά του.